CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dimecres, 28 de desembre del 2011

BONES FESTES!

Els últims dies van ser frenètics i quasi no vam tenir temps de compartir les nostres experiències amb vosaltres:

- Vam fer rotllets d'aiguardent que fàcilment també podeu fer a casa i aprofitar per pastar i compartir un temps amb els vostres fills/es.


- Vam anar a la Biblioteca: ens van presentar els seus espais i ens van explicar quins llibres podíem agafar. Podeu aprofitar les festes per anar i veure llibres ja que als vostres fills/es els encanta.

- Va vindre la Lira a tocar-nos cançonetes de Nadal. Un dels components era el iaio de Pablo i ens va fer molta il.lusió. Esperem compartir més moments amb ells quan s'acosten les vacances de Pasqua.

- Vam anar a demanar l'asguilando i ens ho vam passar d'allò més bé carregats de panderetes i cistelles. A l'endemà de matí s'ho vam menjar tot!

- I vam cantar en companyia de tot el centre una Nadaleta.

dijous, 15 de desembre del 2011

DONYETS I FADES

Avui hem tingut una visita inesperada: EL DONYET I LA FADA han vingut a la nostra classe.
Ha sigut una gran sorpresa. Han vingut a veure'ns i a contar-nos un conte. A més, ens han portat llibres de donyets i fades per a la classe i hem fet una gran festa! Hem berenat coca de xocolata, hem ballat i hem jugat.
Ha sigut una vesprada inoblidable!

S'ACOSTA EL NADAL

Ahir vam tindre una visita inesperada a la classe: TIRISITI.
Va vindre acompanyat del "agüelo" i ens van fer riure una estona.
Us recomanem que si no heu vist aquesta funció, aquestes festes compartiu un temps amb els vostres fills/es i aneu a veure-ho. No us arrepentireu!

diumenge, 4 de desembre del 2011

LA CASA DE LES FADES I ELS DONYETS

El dijous vam viure una gran aventura en la nostra escola.

Vam rebre un missatge de les Fades i Donyets on ens reptaven a jugar a un joc si volíem trobar una sorpresa. Clar!, de seguida vam acceptar i començàrem a seguir les pistes donades. Ens vam convertir en investigadors i exploradors, vam buscar en els esclata-sangs, vam travessar un bosc ple de cocodrils, vam cantar i vam jugar a les endevinalles per finalment... TROBAR UNA AUTÈNTICA CASA DE DONYETS I FADES EN EL NOSTRE PATI!!!

La imaginació va començar a córrer... els vam tocar a la porteta i els vam preguntar cosetes. També ens tenien preparada una sorpresa... UN LLIBRE DE FADES I DONYETS sobre ser bons amics. Ens va agradar moltíssim!
Quan estàvem contant el conte a la classe vam sentir sorollets i tocar a la porteta. Vam obrir i resulta que eren les Fades i Donyets que volien entrar a la nostra aula per veure-la. Però com són tan juganers, és van escabolir de seguida per tots els foradets de la nostra classe. I allí els vam deixar quan se'n vam anar a casa!

DECOREM L'AULA

Aquesta setmana hem continuat decorant la nostra aula per tal de convertir-la en un bosc de Fades i donyets.

El dimecres ens vam embrutar les mans de pintura i vam pintar lianes de periòdic dels colors del bosc. S'ho vam passar d'allò més bé pintant amb les nostres mans!

Hem començat a penjar-les pel sostre de l'aula en companyia dels personatges del bosc que vam pintar l'altra setmana.