CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

diumenge, 10 de juny del 2012

JA VE L'ESTIU

Aquestes setmanes, estem dedicant-nos a fer les portadetes de tots els projectes, ja que prompte vindrà l'estiu i estarem ja de vacances.


També hem rebut una carta de Llorens acomiadant-se de nosaltres i parlant-nos d'aquesta època de l'any on fa tanta calor i estarem a casa, a la platja o a la piscina.

DIA DE DONYETS I FADES

El passat dijous vam anar al parc del Batà per tal de viure una experiència molt divertida! Allí, estaven esperant-nos un donyet i una fada!
Va ser molt màgic ja que, només arribar el donyet ens van plantejar un problema: la Fada Naturalesa ha sigut segrestada pel malvat Jordó i hem d'alliberar-la. Però, la cosa no seria tant fàcil, havíem de passar per una sèrie de proves per tal de convertir-nos en autèntics donyets i fades.
Així va ser com ens vam passar tot el matí fent proves: ens vam fer unes ales les fades i una flauta màgica els donyets, ens vam pintar, vam caminar per laberint del bosc, vam fer una poció màgica que ens vam beure, vam aprendre paraules màgiques i balls...
Tot per poder enfrontar-nos amb Jordó. Li vam dir les paraules màgiques, li vam fer el ball i el vam vèncer! I vam alliberar la Fada Naturalesa.
Va ser un dia molt especial i s'ho vam passar d'allò més bé.

Gràcies als monitors que ens van preparar amb tanta delicadesa i il.lusió aquestes magnífiques activitats!