CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dimarts, 18 de desembre del 2012

CARINYITOS DE COCO

Ahir vam fer un taller de pastes de Nadal. Amb l'ajuda d'algunes mares i amb una bona dosi d'alegria i gana vam fer uns carinyitos preciosos.

LA NIT DE REIS MAGS

El Nadal ja toca a la porta. Els Beatles estem nerviosos i emocionats ja que els Reis Mags ja estan a prop: ens han dit que han vist fogueres per la serra!
Per treballar els sentiments i les emocions que ens desperten aquesta nit tant màgica, hem contat este bonic conte de Jordi Raül Verdú Pons: la nit de Reis Mags.
Gràcies Raül per les teues històries, sempre ens fan viure moments molt especials!

dijous, 13 de desembre del 2012

YELLOW SUBMARINE

Pel que fa al treball dels Beatles hem acabat el llibre sobre la seua història i hem continuat mirant la pel.lícula de yellow submarine.
En aquesta ocasió hem vist la quarta part on hem viatjat pel mar dels monstres i hem conegut a Jeremy.





dimecres, 12 de desembre del 2012

ART

Durant aquestes dues setmanes hem estat recreant a l'aula l'obra de David Ulibarrir "Cirko" amb aquarel.la i paper reciclat. Ens ha quedat molt bonica i a més hem gaudit molt! També ens hem fet fotos molt gracioses amb uns dibuixos grans que ens va pintar (estan penjades a l'àlbum picassa).



TORNEM A L'ESCOLA

Al llarg d'aquest trimestre ens hem estat adaptant de nou a la tornada a l'escola. Ja som un any més grans i per tant ja podem fer més coses: hem introduït els cognoms, ens hem canviat els números en la llista, hem canviat la manera de veure els dies de la setmana. També tenim una classe nova amb nous recursos. I tot açò ens ha obligat a establir noves pautes i hàbits d'actuació. Estem molt contents del progés que hem fet, i tot ho hem plasmat en un petit projecte sobre la tornada a l'escola.

SORPRESA

Estem gaudint molt d'aquest joc, i moltes gràcies a tots els pares que esteu col.laborant amb les vostres idees i participació.
Aquesta setmana la sorpresa era difícil però com cada dia fem millors preguntes ho vam poder encertar! Només començar ja va preguntar Kristel si era una joguina (no, no, no!) i Aroa si era un animal (no, no, no!). Els xiquets mateix van dir "què difícil, ara ja no podem preguntar si és un tigre, o un elefant o un avió...". Així que van començar a fer preguntes sobre el color, si es podia menjar... Però la pregunta clau la va fer Maria ja que va preguntar si era una figureta dels Beatles. Pablo que havia portat la sorpresa va dir que "així, així" ja que sí que era una figureta però faltava endevinar de què. A continuació van començar a fer preguntes i Hugo va dir si era un "Papà Noel", aleshores Pablo va tornar a dir que "així, així". Aleshores, Luca va fer un resum de la situació: és una figureta de Nadal!. I Ivan va ser qui de seguida ho va encertar: és un Rei Mag!

dijous, 6 de desembre del 2012

SORPRESA

Aquesta setmana la sorpresa l'ha portada Saül. Després d'una rodadeta de preguntes vam començar a acostar-nos al què era ja que van preguntar:
- És una moto?
- És un cotxe?
Saül va dir que així, així. Aleshores Luca va preguntar:
- Va pel cel?
No, però ja ens acostàvem. Ivan va preguntar:
- Va per terra?
- Així, així.
I aleshores Pablo Rivas va preguntar:
- És un tren?
- Si!
Ho havia encertat. Així que esta setmana s'ha emportat ell la caixa.

diumenge, 2 de desembre del 2012

MARIETA SOMIA

Ja hem acabat de fer el nostre conte personal de la Rateta Marieta. Ara estem fent-li el llençolet de la portada amb plastilina i ens està quedat molt bé, a banda de que estem disfrutant molt.
Quan el tinguem a casa podeu contar-nos-el i gaudir amb un bon llibre.



LA TARDOR

Ací tenim un bonic poema de la tardor que hem aprés. Ens el podeu preguntar ja que se'l sabem molt bé!



TALLER DE LA TARDOR

El passat dijous, gràcies a la proposta de la mare d'Ivan, vam fer un taller de la tardor! Amb l'ajuda d'algunes mares i la nostra il.lusió ens vam fer un bon berenar: un esclata-sang fet amb ou i tomaca!