CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dijous, 25 d’abril del 2013

ANGLATERRA I SANT JORDI

Esta setmana hem continuat treballant la bandera d'Anglaterra, la llegenda de Sant Jordi i coses típiques d'Anglaterra com els autobusos, les cabines, i la moneda d'allí.




dissabte, 20 d’abril del 2013

ANGLATERRA I SANT JORDI

La propera setmana és Sant Jordi i hem descobert que la bandera bandera d'Anglaterra és la creu de Sant Jordi i este dia és festa nacional per a ells.

Esta setmana hem estat recordant la llegenda de Sant Jordi, ací la teniu.



També cal recordar que per a nosaltres el dia de Sant Jordi és el Dia del Llibre i per això mateix hem estat escrivint el nostre conte per a la festa del llibre de Muro que ja veureu, ens ha quedat molt bonic!


BEATLES

El nostre primer viatge amb el submarí i la brúixola ens ha portat a Anglaterra. Allí van començar els Beatles i estem estudiant la seua cultura.
Esta setmana hem estat estudiant la bandera de Gran Bretanya. També hem estat veient cosetes típiques d'allí com són les cabines, els autobusos... Continuarem la propera setmana.




dimarts, 16 d’abril del 2013

Comencem els TALLERS

Hem començat una roda nova de tallers intercicle. Aquesta vegada els tallers són de paper.



LA BRÚIXOLA

Molts companys de la classe ens han portat una brúxola per tal de poder estudiar-la i aprofitar-la en el nostre viatge com a exploradors.

Hem aprés que es creu que va ser inventada a Xina i que poc a poc es va anar perfeccionant introduïnt-li la rosa dels vents. Així hem fet d'exploradors i hem aprés les serralades que envolten la nostra escola, hem mirat que al Nord està Benicadell, a l'Est Serrella i a l'Oest la Mariola amb el seu pic del Montcabrer.

THE BEATLES

La passada setmana vam estar acabant d'estudiar el mític pas de zebra per on es van fer la foto del seu àlbum Abbey Road.