CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

diumenge, 31 de gener del 2016

LA PAU

El divendres vam celebrar tots els centres educatius del nostre poble el dia de la Pau al Matzem. Va ser una gran festa on vam ballar i cantar per la Pau.
Nosaltres vam anar acompanyats dels nostres padrins.


A més a més, Infantil estem estudiant a Pablo Picasso i hem elaborat este Guernica per la Pau que tenim exposat al pati interior.


TALLERS PARES I MARES: Egipte

Hem començat una roda de tallers de Pares i Mares. Realitzarem tres tallers cada divendres de vesprada: un de jocs lògics, altre de manualitat relacionat amb el projecte i altre de decorat del Teatre.

La primera manualitat que hem realitzat ha sigut una corona d'Egipte.


També ja hem començat a pintar la màquina del temps.



dilluns, 18 de gener del 2016

Fireta de Sant Antoni

Este cap de setmana hem celebrat a Muro la tradicional Fireta de Sant Anotni. A l'escola no ens vam voler quedar enrere i també ho vam celebrar.

El dimecres vam contar el conte de la Balladoreta.

El divendres, amb la col.laboració de dansadors del Baladre i de dolçainers de la Xafigà vam fer un passacarrer i vam aprendre a ballar les danses. Va estar un moment molt bonic. Ací teniu algun vídeo del moment.






Nou trimestre

Ja hem encetat un nou trimestre carregat de projectes i reptes. De moment anem a començar amb el projecte d'Egipte. El passat dimecres vam anar a la Biblioteca municipal a recollir informació per poder respondre a totes els preguntes que ens hem plantejat.


 D'altra banda ja hem començat a assajar el Teatre. Hem fet una primera presa de contacte i la cosa ha anat molt bé, ara cal posar-li esforç i practicar molt. De segur que ixirà molt bonic.

També estem fent ja la màquina del Temps. Ja veureu què original està quedant!