CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

diumenge, 15 de gener del 2012

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

La Fada i el Donyet ens han proposat un nou projecte: EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA.


Al principi no sabíem ben bé què era: pensàvem que era un home que toca la trompeta (trompetiste!!!). Però no, resulta que no és això. Vam rebre una carta de la Fada i el Donyet que ens ho explicava:


"Cada setmana, un nen de la classe serà el protagonista. All llarg d'eixa setmana el xiquet portarà de sa casa cosetes de quan era menut (robeta, joguines, contes...) i fotos dels seus moments importants. Així anirà presentant-nos-les i anirem coneixent-lo millor. També dibuixarem la seua silueta, pintarem les seues mans i peus, escriurem el seu nom i número, mirarem la seua mesura, i finalment... una vesprada vindran els seus pares i germans a contar-nos un conte o qualsevol coseta."


Per organitzar-nos hem preparat una caixa: la caixa del protagonista. Esta caixa serà la que cada divendres s'endurà un nen a casa i l'omplirà amb els seus records de la infància. Mireu què bonica ens ha quedat (l'hem fet nosaltres):






Es tracta d'una setmana molt important per als vostres fills/es i esperem que ho compartiu amb tanta il.lusió com ells tenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada