CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dijous, 13 de setembre del 2012

som la classe dels BEATLES

Després d'una setmana parlant i dialogant al voltant del nou nom de la classe, per fi ens hem decidit! Avui, quan hem entrat a l'aula ja no ho podíen suportar més i m'han dit:
- Per favor, fem ja la votació del nom de la classe!
Així, la primera tasca del dia d'avui ha sigut esta. Ens hem assegut i hem començat a anotar a la pissarra les diferents propostes dels companys. 
La primera proposta que ha sorgit ha sigut la dels Beatles (ja fa dies que Pablo i Àlex anaven comentant-ho i ho tenien molt clar). També han proposat el nom de Pitufos, al qual han votat quasi totes les xiques. Pingüins, sirenes, Codigo Lyoco i Gormitis han sigut altres propostes. Fianlment ha guanyat amb 8 vots els Beatles, en segon lloc ha quedat Pitufos amb 5 vots, i la resta amb 1 vot cada un.
No obstant, tots han quedat contents amb el nom ja que els Beatles és una temàtica que ens interessa a tots des de l'any passat. A diari els escoltem, sobretot la cançó de Yellow Submarine, i ens encanten! Ja ens sabem bastant esta cançó, com haureu comprovat, i també la ballem d'alló més bé.
Ara cal començar amb la tasca, hem de decidir què volem saber dels Beatles, i hem de portar informació al voltant. Ací és on entreu en el nostre joc els pares, mares, iaios i iaies, cosins, ... Podeu ajudar-nos en tot el que vulgueu!
De moment tenim prou clar que volem fer un submarí!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada