CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dissabte, 8 de febrer del 2014

ANIMACIÓ LECTORA: EL DRAC DE LA COVA LA DONA

Aquest any, per a l'animació lectora estem treballant contes d'autors valencians. En esta ocasió, hem tingut la gran sort de tenir al mateix autor del conte, el qual ens ha visitat i ens ha contat ell mateix la història. Es tracta de Joanjo, mestre jubilat de la nostra escola. 
Tots els xiquets i les xiquetes d'Infantil ens hem reunit en una aula on Joanjo estava esperant-nos. Els qui el coneixien estaven molt contents de veure'l i no paraven de dir el seu nom i saludar-lo. A continuació ha hagut un gran silenci per part dels xiquets (cosa no fàcil) ja que Joanjo ha començat a contar-nos la història del Drac de la Cova la Dona. Tots els xiquets s'han quedat embelessats escoltant-lo. I en acabar hem comprovat que s'havien enterat ben bé ja que li han fet un munt de preguntes.

Gràcies Joanjo per vindre i compartir un poquet del teu temps amb nosaltres. Ara bé, ens has promés que anirem un dia a la Cova la Dona i els xiquets t'agafen la paraula, en uns anyets hauràs de tornar per tal de portar-los a la cova!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada