CEIP MONTCABRER (MURO DE L'ALCOI)


Les coses de cada dia

conten secrets

a qui sap observar-les

i escoltar-les.

Gianni Rodari

dilluns, 12 d’octubre del 2015

9 d'Octubre

Aquest any, amb motiu de les Trobades d'Escoles Valencianes que se celebraran a Muro el proper abril de 2016, la festa del 9 d'Octubre ha estat carregada de significat ja que ha sigut el punt d'inici d'un any carregat d'esdeveniments.

El dia 6 d'octubre vam anar al Centre Cultural Polivalent a veure la pel.lícula d'Astèrix i Obèlix en valencià que ens oferia l'Ajuntament.

El dia 8 vam fer la gran celebració del 9 d'Octubre. De matí, vam veure als majors com acompanyats d'una pancarta, els músics de la Xafigà, el drac i les flames i a ritme de Batucada eixien al carrer per anunciar les Trobades. Quan van arribar al centre els hi estàvem esperant per acabar de celebrar-ho amb ells amb la lectura del manifest, un poema, una cançó que vam interpretar els d'Infantil i finalment vam ballar i cantar la cançó de "Parla Valencià" de Dani Miquel. 


Ja de vesprada, a Infantil vam celebrar la Mocadorada. Ens vam reunir tot Infantil per escoltar el conte de Jaume Primer i Violant d'Hongria i després vam tenir una mocadorada per a cada xiquet plena dels milllors fruits. A banda també ens havíem fet un mocador amb la senyera.

Autèntica Mocadorada feta de massapa

La nostra mocadorada



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada